<h2>ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ </h2><p>Κατασκευή Επίπλων | Καβάλα</p> <h2>ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ</h2><p>Κατασκευή Επίπλων | Καβάλα</p> <h2>ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ </h2><p>Κατασκευή Επίπλων | Καβάλα</p>
Previous Next
Παιδικό Δωμάτιο

Κατασκευή Επίπλων | Καλεάδης Ευγένιος

...στη διασταύρωση Χρυσούπολης Καβάλας

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 

Το παιδικό υπνοδωμάτιο αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία επίπλωσης τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά. Κάθε παιδί αναζητά το ιδανικό υπνοδωμάτιο που θα καταφέρει να αποτελέσει ένα περιβάλλον για συγκέντρωση και μελέτη αλλά και για παιχνίδι. Η επιχείρηση κατασκευής επίπλων ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ συνδυάζει χρώματα, σχέδια και ειδικές κατασκευές για τη σύνθεση επίπλων παιδικού δωματίου ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Κατασκευάζουμε κρεβάτια, κούνιες και κουκέτες για τη σωστή ξεκούραση κάθε παιδιού, γραφεία και βιβλιοθήκες για τις ώρες μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια και τα προσωπικά αντικείμενα. Δημιουργούμε συνθέσεις και ειδικές κατασκευές εμπνευσμένοι από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Εμπιστευτείτε το μεράκι και την τέχνη μας για να γεμίσουμε ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα.
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη μελέτη του χώρου σας και για να συζητήσουμε στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες που θα συνθέσουν το ιδανικό παιδικό δωμάτιο.